Ik dacht eerst dat ik het allemaal wel alleen kon oplossen, maar het praten helpt me heel erg om alles te verwerken wat er is gebeurd.
Meisje (gescheiden ouders)
16 jaar

Niet alleen de kinderen hebben veel aan het programma De Kinderen Scheiden Mee gehad, ook wij als ouders. Tijdens de terugkoppeling hoorde je toch weer dingen wat je als ouders niet had verwacht wat hun dwars zat.
Moeder
Gescheiden
Natasja heeft onze dochter (12 jaar) begeleid op een hele prettige manier: pro-actief, energiek en positief. Dat maakte dat wij thuis ook op eenzelfde manier aan de slag gingen. Omdat Natasja de driehoek kind-ouders-school beschouwd, zijn wij als ouders ook wijzer geworden over onze handelswijze.
Ouders
Schooltraject
Natasja spiegelt en communiceert direct, ze benadrukt wat er positief is en zorgt dat je daar energie uithaalt. Het coaching on the job zorgt ervoor dat je het direct kunt toepassen.
Leerkracht
Schooltraject
Onze zoon had met regelmaat woede-aanvallen en ook wij als ouders waren ten einde raad. De spanning liep behoorlijk op. We hebben toen contact gezocht met SKETCH en gelukkig konden konden we op korte termijn terecht. Hij vond het leuk om erheen te gaan en wij stonden als ouders versteld van het snelle resultaat en de veranderingen thuis.
Ouders
Traject explosief gedrag

Heeft u nog vragen ? Mail mij gerust

Of bel 0651927413

Comments are closed.

Close Search Window