Ik dacht eerst dat ik het allemaal wel alleen kon oplossen, maar het praten helpt me heel erg om alles te verwerken wat er is gebeurd.
Meisje (gescheiden ouders)
16 jaar

Niet alleen de kinderen hebben veel aan het programma De Kinderen Scheiden Mee gehad, ook wij als ouders. Tijdens de terugkoppeling hoorde je toch weer dingen wat je als ouders niet had verwacht wat hun dwars zat.
Moeder
Gescheiden
Natasja heeft onze dochter (12 jaar) begeleid op een hele prettige manier: pro-actief, energiek en positief. Dat maakte dat wij thuis ook op eenzelfde manier aan de slag gingen. Omdat Natasja de driehoek kind-ouders-school beschouwd, zijn wij als ouders ook wijzer geworden over onze handelswijze.
Ouders
Schooltraject
Natasja spiegelt en communiceert direct, ze benadrukt wat er positief is en zorgt dat je daar energie uithaalt. Het coaching on the job zorgt ervoor dat je het direct kunt toepassen.
Leerkracht
Schooltraject
Onze zoon had met regelmaat woede-aanvallen en ook wij als ouders waren ten einde raad. De spanning liep behoorlijk op. We hebben toen contact gezocht met SKETCH en gelukkig konden konden we op korte termijn terecht. Hij vond het leuk om erheen te gaan en wij stonden als ouders versteld van het snelle resultaat en de veranderingen thuis.
Ouders
Traject explosief gedrag

Heeft u nog vragen ? Mail mij gerust

Of bel 0651927413

Op een fijne, toegankelijke manier wist Natasja onze dochter inzicht te geven in haar gedrag en te helpen met haar onzekerheid en puberstrubbelingen die erg onprettig waren voor school, thuis en vooral voor haarzelf. Natasja had een hele fijne klik met onze dochter. Van begin af aan. Ze wist in klare en ‘puber’-taal uiteen te zetten wat helpt en wat niet helpt in relaties met docenten, ouders, broers en vrienden. Voor ons als ouders leerzaam om te zien welke tools ze geeft om te leren omgaan met negativiteit en onzekerheid. Onze dochter is enorm gegroeid in zelfvertrouwen en dat merken we thuis, op school en in haar sociale omgeving. En als je dochter zelf dan bij de laatste afspraak aangeeft dat ze nog wel een keer wil terugkomen als het even minder gaat, dan heb je volgens mij echt hele prettige pubercoaching gehad. Dank je wel! (moeder meisje 16 jaar) 

Comments are closed.

Close Search Window