Elk coachingstraject is maatwerk, dat maakt het lastig om vooraf een exacte inschatting van de kosten te geven. Wanneer we gaan samenwerken dan stuur ik altijd een offerte ter goedkeuring vooraf. Om je alvast een indicatie van de kosten te geven vind je onderstaand een indicatie van de benodigde tijd per coachingstraject en overzicht van de gehanteerde uurtarieven:

Indicatie benodigde tijd per traject:

  • Individuele coaching: gemiddeld 5 coachingsmomenten (60 min. per moment), excl. intakegesprek (30 min.) en eindgesprek (30 min.)
  • Kinderen scheiden mee ca. 3 coachingsmomenten (60 min. per moment), excl. intakegesprek (30 min.) en eindgesprek (30 min.)

Overzicht uurtarieven (m.i.v. 1 januari 2023)

  • Intakegesprek (voorafgaand aan coachingstraject)      70,50 euro per uur (incl. BTW)
  • Coaching (tijdens het coachingstraject)                       70,50 euro per uur (incl. BTW)
  • Eindgesprek (afronding coachingstraject)                    91,50 euro per uur (incl. BTW)

Na ieder coachingsmoment ontvang je een korte verslaglegging.

WAAR?

Individuele coaching vindt plaats in praktijk SKETCH te Vlijmen. Daarnaast werkt praktijk SKETCH ook op locatie, zoals bij schooltrajecten of thuis bij ouders.

Zit jouw kind/puber niet lekker in zijn/haar vel?

Praktijk SKETCH leert hoe hiermee om te gaan en geeft tools in handen zodat je het op kunt lossen en weer grip op de situatie te krijgt. Zo kunnen jullie samen verder!

Meer weten? Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak

Of bel : 0651927413

Het tijdig verzetten van een afspraak per e-mail of telefoon is mogelijk. Bij verhindering kan een sessie tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om 50 % van de gereserveerde tijd (tarief sessie)in rekening te brengen.

Comments are closed.

Close Search Window