“Ik dacht dat ik het wel alleen kon ! Maar met de hulp van Praktijk SKETCH lukte het een stuk beter “.

Zit je niet lekker in je vel? Heb je ruzie met je ouders? Voel je je onbegrepen? Of zijn je ouders gescheiden en zit jij er tussenin? Heb je iets meegemaakt waar je het voor je gevoel met niemand over kunt hebben?  Blijf er niet mee rondlopen!

Als jongere (12 – 18 jaar) krijg je met veel zaken te maken waarmee je misschien niet altijd even goed weet wat je ermee moet of hoe je ermee om moet gaan. Je denkt dat je hier maar mee hebt te dealen. Toch is het beter om erover te praten.

Bij wie kun je terecht met je vragen? Heb je niemand waar je open en eerlijk mee kunt praten? Je hebt het idee dat je ouders je niet begrijpen. Ze luisteren niet naar je of ze horen in ieder geval niet wat je ze probeert te vertellen? 

Zit je ergens mee? Wat dan ook, en lukt het niet hier op een goede manier alleen mee om te gaan? Deel dan je verhaal met een professional. Kom met je ouder(s) zeker eens langs voor een kennismakingsgesprek!

En weet dat:

  • Alles wat je zegt tussen jou en praktijk SKETCH blijft
  • Jij niet de enige bent
  • Een kennismakingsgesprek maar 20 min. duurt
  • Wij samen met kortdurende coaching heel ver kunnen komen (ca. 5-6 )
  • Je ouders adviezen krijgen hoe ze de communicatie met jou kunnen verbeteren

Praktijk SKETCH luistert naar je en leert je hoe hiermee om te gaan. Je krijgt de juiste tools in handen zodat je het op kunt lossen en weer grip op de situatie krijgt. Zo kun je weer verder!

Heb je nog vragen? Mail mij gerust

Of bel 0651927413

 

Comments are closed.

Close Search Window